Επισκευή σαλονιών από την ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΓΕΝΗ στη Δάφνη

 
 
Η εταιρία «Αφοί Κουρογένη» με την μακροχρόνια εμπειρία της στον κλάδο της επισκευής σαλονιών, αναλαμβάνει να τροποποιήσει με καινούργια υφάσματα και υλικά, τα έπιπλα του σαλονιού σας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει να επισκευάσει, αλλά και να αλλάξει τις ταπετσαρίες στο παλιό σας σαλόνι. Το σαλόνι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού, καθώς στο δωμάτιο αυτό συγκεντρώνονται τα μέλη της οικογένειας. Μερικές από τις παιδικές και όχι μόνο αναμνήσεις, προέρχονται από τον χώρο αυτό. Εάν αυτό το παλιό σας σαλόνι έχει φθαρεί και δεν θέλετε να το αντικαταστήσετε, μπορείτε να το τροποποιήσετε αλλάζοντας υφάσματα και όχι μόνο.

Στον χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από υφάσματα τα οποία ταιριάζουν στο δικό σας γούστο και στις δικές σας ανάγκες. Επίσης, παρέχουμε την δυνατότητα αλλαγής υλικών λόγω φθοράς, όπως είναι τα μαξιλάρια, με νέα αφρώδη υλικά της επιλογής σας (σκληρά, ημίσκληρα, μαλακά αφρώδη υλικά).

Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει μόνο την επισκευή σαλονιών που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα υφάσματα του καναπέ. Αναλαμβάνουμε και την ανανέωση χρώματος ξύλινων επιφανειών.

Εάν η ξύλινη επιφάνεια της καρέκλας ή της τραπεζαρίας σας έχει φθαρεί λόγω χρόνου ή δείχνει θαμπό, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της με ανανέωση τους χρώματος της.

Σε περίπτωση που ο χρόνος έχει προκαλέσει ολική φθορά στα έπιπλα του σαλονιού σας, με αποτέλεσμα αυτά να τρίζουν ή έχουν σπάσει σε σημεία, μπορούμε να επιδιορθώσουμε και αυτή τη ζημιά.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε για την επισκευή του σαλονιού σας είναι :

  • Αντικατάσταση υφάσματος με δερματίνη σε καρέκλες.
Αναλαμβάνουμε την αλλαγή ταπετσαρίας σε καρέκλες τραπεζαρίας, τοποθετώντας δερματίνη αρίστης ποιότητας και ενισχύοντας την με αφρολέξ στην πλάτη, καθώς επίσης και το κάθισμα της καρέκλας.

  • Επισκευή καναπέ και πολυθρόνας.
Τοποθετούμε δερματίνη αρίστης ποιότητας στον καναπέ και στην πολυθρόνα σας, ενώ στα μαξιλάρια καθισμάτων εφαρμόζουμε καλύμματα από αδιάβροχο ύφασμα.

  • Αλλαγή δερματίνης σε μικρή πολυθρόνα και σκαμπό.
Αναλαμβάνουμε την αλλαγή δερματίνης ακόμα και στις πιο μικρές πολυθρόνες και σκαμπό του σαλονιού σας.

  • Αλλαγή αφρολέξ στις καρέκλες.
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση νέου αφρολέξ στις καρέκλες σε συνδυασμό με την αλλαγή υφάσματος.
 
 
 
  • Επισκευή όλων των επίπλων του σαλονιού.
Επισκευάζουμε το σύνολο των επίπλων του σαλονιού, αλλάζοντας τα υφάσματα με υλικά Α’ ποιότητας.

  • Επισκευή σαλονιού 5 τεμαχίων
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του φθαρμένου υλικού σε σαλόνια 5 τεμαχίων με σκελετό οξιάς.

  • Αλλαγή ταπετσαρίας σε σιδερένια καρέκλα.
Εφαρμόζουμε αφρολέξ στο κάθισμα και την πλάτη της σιδερένιας καρέκλας.

  • Καναπές με πλάτη καπιτονέ.
Το γέμισμα στην πλάτη ενισχύεται με βαμβάκι. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το υλικό του καθίσματος με βαμβάκι με αφρολέξ αρίστης ποιότητας.

  • Επισκευή στο κλασικό – σκαλιστό σαλόνι.
Το σκαλιστό σαλόνι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι καμπύλες που διαθέτει κάνει δύσκολη την πρόσβαση στο καρφοτικό.
 

Ερωτήσεις Και Απαντήσεις Σχετικά Με Την Επισκευή Σαλονιών

 
1. Μπορούμε να τροποποιήσουμε τις διαστάσεις των σαλονιών;
Ασφαλώς ναι. Τα έπιπλα του σαλονιού σας μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

2. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα υφάσματα για καθάρισμα;
Όλα τα υφάσματα που θα επιλέξετε, διαθέτουν φερμουάρ και βγαίνουν πολύ εύκολα για καθάρισμα. Ωστόσο, για να μην ταλαιπωρείται το ύφασμα του καναπέ σας, σας προτείνουμε το στεγνό καθάρισμα που γίνεται από τα συνεργεία καθαρισμού.

3. Τα μαξιλάρια του καθίσματος ή της πλάτης, κάθονται;
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο μαξιλαριού που είναι ιδανικό στις δικές του ανάγκες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται με δυο τρόπους. Τα μαξιλάρια που είναι κατασκευασμένα από λάστιχο και βάτα, αλλά και τα μαξιλάρια τα οποία κατασκευάζονται από μίγμα υλικών, όπως είναι τα ελατήρια, οι σούστες, κτλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση του κόστους επισκευής.
Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες ή για να σας προτείνουμε ιδέες σχετικά με την επισκευή του σαλονιού σας. Μπορείτε να έχετε γρήγορα μια εκτίμηση του κόστους, στέλνοντας μας μέσω e-mail την φωτογραφία με το έπιπλο ή έπιπλα που θέλετε να επιδιορθώσετε